Wil je graag een Acer laptop kopen goedkoop? tijdens deze artikel zal ik je precies vertellen welke Acer laptops de goedkoopste zijn en waarvoor je deze  kunt gaan gebruiken.

Deze laptops zijn gekozen uit mijn onderzoek. Hiervoor keek ik naar de prijs, kwaliteit, reviews en vergelijking.

Een goedkope laptop is zeer belangrijk en als je van de merk Acer houdt is het handig dat je weet welke Acer laptop goedkoop zijn.

Een Acer laptop kopen goedkoop is dan wat je zou willen. Hier zullen we de Top 5 Acer laptop goedkoop laten zien.

Top 5 goedkope Acer laptops

Deze top 5 goedkope Acer Laptops zijn de beste en meest gekozen Acer laptops die er zijn. Deze laptops hebben een goede prijs en kwaliteit waardoor je zeker een laptop krijg die je geld waard is.

Top 1 – Acer Aspire ES1-132-C2JZ

voorkant Acer Aspire ES1-132-C2JZ

Bekijk de beste prijs bij Coolblue

Als eerst hebben we de Acer Aspire ES1-132-C2JZ. Dit is de goedkoopste Acer laptop die er is.

Deze 11.6 inch Acer goedkope laptop beschikt over een resolutie van 1366 x 768p. De beeldscherm heeft een scherpte wide XGA. En de schermtype is een TN paneel waardoor de kleuren goed zullen zien.

Deze laptop beschikt over een Dual core intel Celeron processor met een kloksnelheid van 1100 MHz en een turbo Frequency 2400 MHz.

De cache van deze processor is 2MB en daarnaast is de ram geheugen in deze laptop 4 GB DDR3. Dit is genoeg om internet te gebruiken maar niet om veel programma’s op te draaien.

De opslagcapaciteit is 64 GB waardoor je wel genoeg bestanden kunt opslaan zoals foto’s en documenten. De Flash opslagtype zorgt ervoor dat de laptop snel opstart en sneller draait.

Top 2 – Acer Aspire ES1-732-C99V

Front

 

De Acer Aspire ES1-732-C99V is een 17,3 inch laptop met uitstekende componenten waardoor je ietsjes meer betaald maar betere componenten zal hebben.

Met een resolutie van 1600 x 900 p is deze laptop uitstekend. De schermtype van deze beeldscherm is TN paneel waardoor je kleuren goed zal zien.

Daarnaast beschikt deze laptop over een dual core Intel Celeron processor met een kloksnelheid van 1100 MHz, turbo Frequency van 2400 MHz en een cache van 2 MB.

De processor is zeer handig voor als je alleen dagelijkse taken op deze laptop wilt uitvoeren. Denk eraan dat voor de prijs is dit wel wat je kunt bereiken en als je meer wilt doen zal je wel meer moeten uitgeven.

Verder is de geheugen van deze laptop 4GB DDR4. Het is een feit dat de DDR4 sneller is dan de DDR3 waardoor je zelfs sneller door het internet kan browsen.

De opslagcapaciteit is 500 GB en het is een HDD type. De HDD is niet de snelste schijf maar dat zal je niet nodig hebben als je niet foto’s gaat bewerken. Het enige minpunt is wel dat je laptop ietsjes langzamer zal starten dan met een SSD of flash. 

Top 3 – Acer Chromebook R11 CB5-132T-C14K

voorkant Chromebook R11 CB5-132T-C14K

Bekijk de beste prijs bij Coolblue

Als derde van de lijst is de Acer Chromebook R11 CB5-132T-C14K. Dit is een laptop met een 11,6 inch beeldscherm met een Wide XGA scherpte.

De schermtype van deze laptop is een IPS paneel waardoor je kleuren op de beeldscherm het beste kunt zien. De IPS paneel is het mooiste paneel die er is.

De laptop beschikt over een Dual core Intel celeron processor met een kloksnelheid van 1600 MHz, Turbo Frequency van 2480 MHz en de cache is 2MB.

De geheugen van deze laptop is 4GB DDR3 die wel snel is maar niet zo snel als de DDR4. De opslagcapaciteit is 32 GB die zeer handig is om een paar bestanden op te slaan. De type van deze schijf is Flash en deze is super handig omdat het ook supersnel is.

Top 4 – Acer Chromebook 15 CB3-532-C8E0

voorkant Chromebook 15 CB3-532-C8E0

Bekijk de beste prijs bij Coolblue

Op nummer 4 van de top vijf goedkope Acer laptop is de Acer Chromebook 15 CB3-532-C8E0 dit is een uitstekende laptop met een 15,6 inch beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080p waardoor je alles op hd kunt bekijken.

De schermtype van deze beeldscherm is een TN. De TN panelen weergeven de kleuren op een uitstekende manier maar zijn niet zo goed als de IPS panelen.

Deze Acer goedkope laptop beschikt over een quad core Intel Celeron processor met een kloksnelheid van 1600 MHz, Turbo Frequency 2240 MHz en een 2MB cache.

De geheugen van de laptop is 4GB DDR3. Dit is een uitstekende hoeveelheid voor als je alleen wilt internetten, film en series bekijken. Je kunt ook een aantal programma’s draaien maar niet grote programma’s.

De opslagcapaciteit is 32 GB Flash. Een Flash schijf is supersnel en daarom start de laptop binnen 15 seconden. Ook programma’s zullen sneller draaien dankzij deze schijf.

Top 5 – Acer Aspire 3 A315

Front

Bekijk de beste prijs bij Coolblue

Als laatste en nummer 5 van de lijst is de Acer Aspire 3 A315-21-410k  Deze laptop beschikt over functionaliteit om dagelijkse taken uit te voeren zoals internetten, mailen, films en series kijken.

Deze 15,6 inch laptop met een resolutie van 1366 x 768p beschikt over een TN paneel waardoor je kleuren goed zal zien. Een TN paneel ziet er best goed uit maar een IPS paneel is zeker het beste.

Daarnaast heeft deze laptop een Dual core AMD A4 processor met een kloksnelheid van 2200 MHz en 1MB cache. De geheugen van deze laptop is 4GB DDR4 die alleen genoeg is voor dagelijkse taken en niet bedoeld is voor zware taken.

Een van de beste punten aan deze laptop is dat het een SSD heeft met een opslag van 128GB. Dit is meer dan genoeg om een aantal programma’s op te slaan en snel aan de slag te kunnen gaan met het surfen van de web. 

Waarom een Acer laptop goedkoop

De Acer laptops zijn zeer goedkoop en beschikken over de kwaliteit en functionaliteit voor de prijs.

Voor een prijs dat ligt tussen de 300 euro zul je zeker een laptop krijgen waarmee je je dagelijkse taken kan uitvoeren, series en film bekijken en veel meer.

Als je graag meer zal willen doen met een laptop zal je wel meer moeten uitgeven om bijvoorbeeld video’s en foto te bewerken of gamen.

Categorized in:

Tagged in: