Beste 15 inch laptops (Welke Zijn Je Beste Keuzes)

Wil je graag een 15 inch laptop en weet je niet precies welke de beste 15 inch laptops zijn?

Hier zal ik de beste 15 inch laptops bespreken aan de hand van mijn onderzoek naar deze beste laptops. 

15 inch laptops

Tijdens mijn onderzoek heb ik gekeken naar wat andere gebruikers vonden van deze laptops, de prijs en kwaliteit en de componenten van deze laptops. 

Als je graag de perfecte 15 inch laptop wilt die bij je past dan raad ik je aan om door te lezen. Kies de juiste laptop en maak geen fout tijdens het kiezen van een. 

Top 5 beste 15 inch laptops

Voor internetten en dagelijkse taken

De beste 15 inch laptop voor internetten en je dagelijkse taken is de Acer Aspire 5 A515. Ik heb zelf voor deze laptop gekozen dankzij de aantal reviews die het heeft. 

Acer Aspire 5 A515 - Beste 15 inch laptop

Er zijn zeker goedkopere laptops maar deze laptops zullen je alleen maar hoofdpijn veroorzaken omdat ze gewoon super langzaam zijn. 

Daarom is het handig dat je even voldoende uitgeef aan een laptop die wel snel genoeg is om het werk voor elkaar te krijgen. 

Dit is zeker een van de redenen dat deze laptop over 224 reviews heeft gekregen van gebruikers die er superblij mee zijn. 

Beeldscherm

De beeldscherm van deze laptop is 15.6 inch en het heeft een full hd resolutie waarop je alles op full hd kunt bekijken. Daarnaast is de paneel van de laptop een IPS paneel en dit zorgt ervoor dat de kleuren perfect worden weergegeven. 

Processor

De processor van de laptop is de intel core i5 processor. Deze processor is een quad core(4) processor. Deze 4 cores werken op een kloksnelheid van 1.6Ghz en 4.2Ghz. 

Ram

De ram geheugen van deze laptop is 8GB en dit is genoeg om je dagelijkse taken te doen. Ook is deze laptop sterk genoeg om te multitasken en je zal zeker geen last hebben van vertraging tijdens je dagelijkse taken. 

Opslag

De opslag van deze laptop is een SSD met 512GB. Met deze hoeveelheid opslag kan je makkelijk je foto albums bewaren en veel meer zoals je programma’s.

Bekijk ook: De beste 14 inch laptops

Video en fotobewerking

Een andere keuze en zeker een van de beste 15 inch laptops is de HP Pavilion 15. Deze laptop is geweldig voor als je video en foto’s wilt bewerken.

HP Pavilion 15 - beste 15 inch laptops

Deze laptop is een geweldige keus en het heeft over 198 reviews gekregen van andere gebruikers. Deze gebruikers vinden de laptop makkelijk om te gebruiken en makkelijk om ermee te reizen. 

Dat is het goede aan een 15 inch laptop. Deze laptop zitten tussen groot en klein waardoor je de pluspunten van beide hebt. 

Beeldscherm

De beeldscherm van dit laptop is 15.6 inch en de scherpte van dit laptop is Full HD. 

De paneel van de laptop is een IPS paneel en deze paneel zorgt ervoor dat de ware kleuren op de scherm worden weergegeven. 

Processor

De processor van de laptop is de Intel core i7 processor. Deze processor heeft 4 cores en deze cores werken op een snelheid van 1.3Ghz tot 3.9Ghz. 

Ram

De ram van de laptop is meer dan genoeg. Met 8GB ram kan je alles doen en alle programma’s draaien zonder vertraging. 

Opslag

De opslag van de laptop is een combinatie van zowel SSD als HDD. De HDD is 1000GB en de SSD is 256GB. Dit is zeer genoeg om veel programma’s en projecten op te slaan. 

Gaming laptop 

Een van de beste 15 inch laptops voor gamers is de HP Pavilion Gaming 15. Deze laptop is perfect voor gaming voor de prijs en kwaliteit die het heeft. 

HP Pavilion Gaming 15-dk0976nd Main Image

De laptop heeft over 103 reviews gekregen en andere gebruikers vinden het ontwerp super mooi en de verlichte toetsenbord ook handig. Verder vinden ze ook de IPS paneel mooi en de snelheid van de laptop is top. 

Beeldscherm

De beeldscherm van dit laptop is een 15.6 inch scherm met een Full HD resolutie. De paneel van de laptop is een IPS paneel en met een ips paneel worden kleuren perfect op het scherm weergegeven. 

Processor

De processor van de laptop is de Intel core i7 processor. Deze processor is een hexa core(6) en deze cores werken op een snelheid van 2.6Ghz tot 4.5Ghz. 

Ram

De laptop heeft een uitstekende werkgeheugen van 16GB waarmee je zeker elke taak zonder vertraging kan uitvoeren en zelfs ook nog veel kan multitasken. 

Opslag

De opslag van de laptop is een SSD en een SSD is zeker handig voor als je snel aan de slag wilt gaan. De SSD is 512GB en dit is genoeg voor de meeste mensen. 

Je zal wel een paar games moeten installeren en niet super veel omdat er niet genoeg ruimte ervoor is. 

Jij kan ook altijd een externe hdd nemen voor meer games en opslag. 

Zakelijk gebruik

HP ProBook 450 G6 - Beste 15 inch laptop voor zakelijk gebruik

Een van de beste 15 inch laptops voor zakelijk gebruik is de HP ProBook 450. Deze laptop beschikt over alles wat je nodig zal hebben voor zakelijke meetings. Daarnaast heeft deze 15 inch laptop geweldige reviews gekregen van andere gebruikers. 

Beeldscherm

De beeldscherm van deze laptop is een 15.6 inch scherm met een Full HD resolutie waardoor je alles op Full HD kan bekijken. De paneel van deze laptop is een IPS paneel en deze zorgt ervoor dat je alle kleuren perfect kan zien. 

Processor

De processor van dit laptop is de Intel core i7 processor. Deze processor heeft 4 cores en deze cores werken op een snelheid van 1.8Ghz tot 4.6Ghz. 

Ram

De ram geheugen van dit laptop is 16GB en dat is meer dan genoeg voor de alles wat je zal doen met de laptop. Als je nou wilt multitasken of een aantal programma’s draaien, dan is 16GB genoeg voor dat. 

Opslag

 De opslag van deze laptop is ook perfect voor de meeste gebruikers. De opslag is een combinatie van SSD en HDD en in totaal krijg je 1256GB. Je krijgt 1TB van HDD en 256GB van SSD genoeg voor al je programma’s en veel projecten. 

Chromebook laptop

Een uitstekende chromebook laptop en zeker een van de beste 15 inch laptops is de Acer Chromebook Spin 15 CP315.

Acer Chromebook Spin 15 - Beste 15 inch laptops

Deze chromebook heeft een geweldige goedkope prijs waardoor je deze kan gebruiken voor je dagelijkse taken.  

Beeldscherm

De beeldscherm van dit laptop is 15.6 inch en het heeft een Full HD resolutie waarmee je lekker series, films en videos of Full HD kan bekijken. 

Processor

De processor in dit laptop is een Intel Celeron die quad core heeft. Deze 4 cores werken op een snelheid van 1.1Ghz tot 2.2Ghz end it is genoeg voor internet browsing en je dagelijkse taken. 

Ram

De ram van dit laptop is 4GB en dit is genoeg voor het internet browsen en om programma’s te draaien. Als je graag wat zware programma’s zoals Photoshop wilt gebruiken dan zal je de video en fotobewerking laptop moeten bekijken. 

Opslag

Verder hebben we de opslag van deze laptop. De opslag van deze laptop is een Flash drive die beschikt over 64GB waardoor je genoeg programma’s erop kan installeren. Daarnaast kan je ook voldoende bestanden opslaan. 

Lenovo Legion Y540-15IRH 81SX002QMH

Laptop geschikt voor alles

Een van de beste 15 inch laptops die je kan gebruiken voor alle taken zelfs gamen is de Lenovo Legion Y540. Deze 15 inch laptop beschikt over zeer sterke componenten waardoor je deze voor alles kan gebruiken wat er maar is. Als je wilt gamen, videobewerken, foto bewerken of internetten. 

Beeldscherm

De beeldscherm van deze laptop is een 15.6 inch scherm met een Full HD resolutie. Daarnaast heeft deze laptop ook 144Hz waardoor de beelden op de scherm meer worden ververst. 

De paneel van deze beeldscherm is een IPS paneel en dit is heel ongewoon wanneer het komt tot een laptop waarop je kan gamen. 

De meeste laptops waarop je kan gamen hebben een TN paneel. Maar dankzij deze IPS paneel zie je kleuren perfect ook tijdens het gamen. 

Processor

De processor van dit laptop is de Intel core i7 en deze heeft 6 cores. Deze hexa core processor werkt op een snelheid van 2.6Ghz tot 4.5Ghz. 

Ram

De ram van dit laptop is 16GB. Met 16GB kan je alles doen en je zal makkelijk kunnen multitasken zonder enige probleem. 

Opslag

De opslag van dit laptop is 1TB van type SSD. Een SSD is heel handig voor elke laptop of computer omdat het zorgt ervoor dat deze binnen 15 seconden opstart. 

Videokaart

De videokaart van deze laptop is de Nvidia GeForce RTX 2060 en deze grafische kaart heeft 6GB VRAM waardoor je alle nieuw games zonder enige probleem kan spelen.