Beste 14 inch laptops [Kies Een Laptop Die Lang Meegaat]

Als je graag een 14 inch laptop wilt dan heb ik hier de beste 14 inch laptops voor jou. 

Deze beste 14 inch laptops zijn geweldige voor onderweg. Als een student of als je naar werk moet reizen wil je niet een zware laptop meenemen. 

Beste 14 inch laptops

Daarom heb ik voor jou hier de beste 14 inch laptops. Deze laptops heb ik gekozen na een lange onderzoek. 

Tijdens mijn onderzoek heb ik gekeken naar de componenten van deze laptops, de reviews van andere gebruikers en de prijs en kwaliteit  ervan. 

De Beste 14 inch Laptops

HP 14

De HP 14 is een uitstekende laptop en zeker een van de beste 14 inch laptops. Deze Laptop is uitstekend voor als je een laptop zoekt die je makkelijk overal kan meenemen. 

Beste 14 inch Laptops - HP 14

Verder is deze laptop zeer handig om mee te type omdat de toetsenbord heel comfortabel is. 

Componenten

Verder heeft de laptop een geweldige beeldscherm die 14 inch is en die heeft een full hd beeldscherm. 

De paneel van de laptop is een IPS paneel en een ips paneel is zeer handig voor als je de perfecte kleuren wilt zien op de beeldscherm voor als je films, series of foto’s wilt gaan bewerken. 

De processor van de laptop is de AMD Ryzen 5 Quad core(4). Deze processor heeft 4 cores en deze 4 cores werken op een snelheid van 2.1Ghz tot 3.7Ghz. 

De werkgeheugen van de laptop is 8GB. 8GB is genoeg voor de meeste taken die je gaat uitvoeren op deze laptop. Ook is dit genoeg voor als je gaat multitasken. 

De opslag van deze laptop is een SSD opslag. Deze opslag heeft 256GB en omdat het een SSD is gaat de laptop sneller aan en gaat alles sneller omdat de ssd sneller omgaat met data. 

 

Bekijk ook: De beste 13 inch laptops

 

Lenovo Yoga 530-14IKB

De Lenovo Yoga 530 is ook een van de beste 14 inch laptops dankzij de prijs en de kwaliteit. Deze 2 in 1 laptop is geweldig en je kan het zelf gebruiken voor fotobewerking en je dagelijkse taken. 

Beste 14 inch laptop - Lenovo Yoga 530

Omdat deze laptop een 2 in 1 is kan je makkelijk deze vouwen en ook series en films kijken wanneer je even wilt rusten of s avond. 

De laptop is makkelijk te besturen en te gebruiken dankzij de touchscreen en de flexibiliteit die het heeft. 

Deze laptop heeft over 270 reviews gekregen en gebruikers die het al hebben vinden het een geweldige laptop. 

Componenten

De beeldscherm van deze laptop is een 14 inch beeldscherm met een Full HD resolutie. Daarnaast is de IPS paneel geweldige om kleuren perfect te zien op de scherm. 

De processor van dit laptop is de Intel core i5 processor. De processor is een quad core processor en dat zijn 4 cores die werken op een snelheid van 1.6Ghz tot 3.4Ghz. 

De werkgeheugen van de laptop is 8GB en dit is meer dan genoeg voor de taken die je met deze laptop gaat uitvoeren. 8GB is genoeg voor multitasken en om de meeste programma’s te draaien zoals Photoshop. 

De opslag van de laptop is een SSD van 256GB. Met een SSD start de laptop binnen 15 seconden en je kan dan makkelijker aan de slag tijdens je werk of school lessen. 

HP Pavilion X360

Ook een geweldige keus voor een 14 inch laptop is de HP Pavilion X360. De laptop is ook een 2 in 1 laptop met touchscreen waardoor je heel makkelijk de laptop kan gebruiken. 

14 inch laptop - HP Pavilion x360

Een 2 in 1 laptop is flexibel en je kan het altijd vouwen en dankzij de touchscreen hoef je de laptop muis niet te gebruiken. 

Componenten

De beeldscherm van deze laptop is 14 inch en heeft een full hd resolutie. Dit betekent dat je series, films en foto’s op full hd kan bekijken en ook foto’s kan bewerken. 

De processor van de laptop is de intel core i5 quad core processor. Deze processor heeft 4 cores en deze cores werken op een snelheid van 1.6Ghz tot 4.2Ghz. 

Dit is een zeer snelle processor en je kan hiermee foto’s bewerken en ook video’s op kleine schaal. 

De werkgeheugen van de laptop is 8GB ram. 8GB ram is meer dan genoeg om de meeste taken uit te voeren die je wilt. 

Multitasken met deze ram is zeker mogelijk maar je kan niet super veel taken tegelijk doen zoals met 16GB. 

De opslag van deze laptop is een SSD die beschikt over 512GB. Deze hoeveelheid opslag is genoeg om je programma’s te installeren en om je projecten op te slaan. Als je veel meer wilt opslaan dan kan je altijd een externe hdd nemen. 

Acer Swift 3 SF314

Beste 14 inch laptop - Acer Swift 3

De Acer Swift 3 SF313 is een wat goedkopere laptop van de beste 14 inch laptops. Deze laptop heeft over 142 reviews gekregen en gebruikers vinden het een geweldige laptop.  

Componenten

De beeldscherm van de laptop is 14 inch en het beschikt over een Full HD resolutie waarmee je alles op Full HD kunt zien. 

De paneel van de beeldscherm is een IPS paneel en met een IPS paneel zie je zeker alle kleuren perfect op de scherm. 

De processor van de laptop is de AMD Ryzen 5. Deze processor heeft 4 cores en deze cores werken op een uitstekende snelheid van 2.1Ghz tot 3.7Ghz. 

Dit is ook een geweldige laptop voor studenten op de middelbare school of ROC. 

Let wel op dat de laptop zeer goedkoop is waardoor het soms even wat herrie maakt omdat de koeler niet een van de silent cooler is. 

De werkgeheugen van de laptop is 8GB. Met 8GB kan je alle programma’s aan die er zijn maar je zal wel even niet heel veel kunnen multitasken als met 16GB ram. 

8GB is wel genoeg voor de meeste gebruikers omdat ze niet 10tallen tabs open hebben op chrome. 

De opslag van de laptop is een geweldige SSD met 256GB. Een SSD is zeker noodzakelijk in deze tijd voor als je snel aan de slag wilt gaan met je laptop. Dit is zeker belangrijk voor school of werk omdat je niet 2-5 minuten wilt wachten tot je laptop aan is. 

Asus ZenBook UX431FA

Voor onze laatste laptop van de beste 14 inch laptops heb ik gekozen voor de Asus ZenBook UX431FA. Dit is een perfecte laptop voor studenten die alles willen doen. 

Beste 14 inch laptop - Asus ZenBook UX431FA

De laptop is geschikt voor videobewerking, fotobewerking, dagelijkse taken en om alle programma’s te kunnen draaien behalve games. 

De laptop weegt maar 1.4 kg en het is 14 inch waardoor je deze makkelijk kan vervoeren voor onderweg. 

Componenten

De beeldscherm van dit laptop is 14 inch en het heeft een Full HD resolutie waardoor je makkelijk alles op HD kunt bekijken. 

De paneel van de laptop is een IPS paneel en dit is zeker belangrijk voor als je foto’s gaat bewerken. 

Je wilt altijd de ware kleuren zien van alles op je beeldscherm zodat je precies weet hoeveel je moet veranderen tijdens het bewerken van foto’s. 

Niet alleen maar tijdens het bewerken van foto’s maar ook als je films, series en video’s zit te kijken zal je de perfecte kleuren zien. 

De processor van de laptop is de Intel core I7 processor. Deze processor is een quad core processor en dit betekent dat het 4 cores heeft. Deze cores werken op een snelheid van 1.8Ghz tot 4.6Ghz.

De ram geheugen van de laptop is ook 8GB en dit is meer dan genoeg om van alles te doen. Als je heel veel taken tegelijk wilt doen dan zal je wel 16GB moeten nemen. 

Maar voor de meeste is 8GB genoeg en vele mensen zien het verschil niet tussen 8 en 16GB.  

De opslag van de laptop is ook een SSD van 256GB. Dit is zeker belangrijk en je zal veel van genieten dankzij de snelheid van de SSD.